Tippek, hogy akkor 10 kg könnyebb

0
1294
Tippek, hogy akkor 10 kg könnyebb

Itt van 10 hasznos javaslatokat, hogy fog neked fuller, valamint könnyebb. Biztosítsa, hogy kövesse őket, hogy menjenek le 10 kg vonatkozó 4-5 hónap, de van szüksége, hogy megfossza. Működik ugyanabban az időben, egy kis extra, mennek, mint a fele a pillanatban. Tudod betartani a tanácsot, lehet veszíteni 10 kg kapcsolatban 4-5 hónap, de akkor is, ha azt gyakorlat extra, akkor biztos, hogy objektív 2-3 hónap. A koncepció nevetségesen egyszerű. A jelentősége, hogy alacsonyabb a kereslet, hogy csökkentse a napi kalória-fogyasztás. Mindazonáltal, meg kell tenni, hogy ne a bél írásokat vagy sikoltozni ki az étvágyat, illetve azt is, hogy a “gyilkos” meg.

Akarod, hogy 10 kiló zsírt igényel egy teljes csökkent kalória-fogyasztás mintegy 70.000 kalória naponta (kb. 140 Nagy Mac). Kövesse a javaslatokat, ezt a web oldalt, akkor biztosan elérni a csökkent kalória-bevitel 500 kalóriát egy nap anélkül, hogy éhes. Így ahhoz, hogy 4-5 hónapja, hogy megszüntesse a 10 kilót, hogy valóban garantált a cím. Fokozza az edzés elég, meg tudod csinálni a csökkent kalória-bevitel 1000 kalóriát egy nap. Ilyen esetben kerül csak 2-3 hónap csökkenés 10 kg.1 kcal = 1 000 kalória.

Edd meg a megfelelő típusú zsírok, egészséges, fehérjék, szénhidrátok

Edd meg a megfelelő típusú zsírok, egészséges, fehérjék, szénhidrátokAkkor biztos, hogy a legtöbbet hozza ki a hatalom, a” makronäringsämnena: a fehérje -, zsír-valamint szénhidrát. A zsír, fehérje, illetve szénhidrát. Ha az a szándékod, hogy lefogy, elengedhetetlen, hogy enni az élelmiszer, amely tartalmazza az összes 3 makronäringsämnena. Ez annak ellenére, hogy a fehérje szerint számos tanulmány, megtelik a hasa, sokkal jobb, mint a szénhidrát, zsír. Ez azért van, mert a kis építőkövei, az aminosavak hatása az agy aptitreglerande lebonyolítására.

Ennek ellenére, nem engedheti meg magának, hogy enni egy fehérje-ami számos előnyös diéta, más nem. Az egyik, valamint a pontos ugyanaz a fő étkezés a nap. A szervezetnek szüksége van, zsír, szénhidrátok, valamint a fehérje belül azonos főétel a nap, ha valóban elégedett. Túl néhány szénhidrát, egy edényben vezethet, hogy a vércukorszint merülni, miután evett. Után, hogy a végén egy édesszájú olyan mértékben, hogy képes legyen üres az egész sockerbageri.

Egy kicsit a zsíros az étel nem kiváló. Zsír bevitel nagyon fontos, mivel a szervezetnek szüksége van egy bizonyos mennyiségű zsír annak érdekében, hogy képes kialakítani az új sejtek. Ha a fogyasztó kevesebb a zsír, mint amit a teste igényel, úgy reagál, hogy egy bizonyos kereslet a kövér. Ez különösen igaz, ha rossz a kínálat fontos, többszörösen telítetlen zsírsavak.

Legyen óvatos a méret

Legyen óvatos a méretA rész dimenzió már kiderült, hogy jelentős hatással mennyit eszik. Nagy szakaszok rávegyék, hogy többet fogyasztanak, mint az adagok mérete kicsi, ezért ez egy kiváló hatása, hogy a szakaszok kisebb méretű. Annak érdekében, hogy elkerüljék a csalódást csak az, hogy egy ötven százalék egy tányér ételt lehet fogyasztani ételt egy tányérra.

Így minden bizonnyal esztétikailag jó, de, mint sok kalóriát. Ebben az összefüggésben, akkor felejtsd el egyszerűen üzembe fel egy hatalmas segíti az élelmiszer -, valamint az is, hogy erősíteni a saját érdekében fogyasztani csak megvalósítható. Nem lehet megtenni. A kutatás, amely az egyik csapat témák elérte enni a kitöltés alapján 4 különböző rész méretben, a vége az lett, hogy ettek, 30 százalékkal többet, amikor hozzáféréssel rendelkeznek a legnagyobb része, mint amikor fogyasztó a legkisebb része. Egy apró része az élelmiszer egy kis tányért, kérjük több, mint egy kis része, egy nagy tányér. Mindkét szakasz a mérete pontosan megegyezik.

Minimalizálni a hatalom vastagság

Minimalizálni a hatalom vastagságFontos koncepció a tömeg-veszteség az az erő, vastagság. Minden arról szól, hány kalóriát tartalmaz egy gramm egy adott élelmiszer. Tiszta zsír a legtöbb energiát sűrű födoämnena. Egy teáskanál olaj áll mintegy 45 kiló-kalóriát. A szénhidrátok formájában, például a cukor, csak fele olyan energia-sűrű, s a ruha vonatkozó 21 kalória egy teáskanál. Valamint, szed egy teáskanál reszelt sárgarépa zuhannak le a kalória-tartalma kevesebb, mint 2 kcal naponta.

Ha a cél az, hogy olyan mérni, mint megvalósítható, valamint a leginkább megfizethető lehetséges kalória, ez a kaja kellene, hogy egy alacsony energia sűrűsége, ami lehetséges. Gyorsan megtanulják az egyik élelmiszer-hatalom vastagsága révén az aktív összetevők listáját, valamint a kalória anyag / 100 gramm. Az alacsonyabb, a kövér, a csökkentett energia-sűrűség. Élelmiszerek nagy víz webes tartalom a legalacsonyabb energia sűrűségű, de megtölti a hasát, a hosszabb, mint a teljesen száraz élelmiszer. Szóval, ez biztosan garantálja, alacsony energia sűrűsége, valamint nagy mennyiségű víz.

A környezetbarát követelmény. Gyümölcsök, zöldségek tartalmazzák a 80-95% – a víz, valamint a takarmány-sokkal jobb, mint a teljesen száraz snack. Így esznek főtt burgonya az esti étkezés. Állnak az extra víz kitölti a gyomrot, sokkal, sokkal jobb, mint a tészta, rizs, fehér kenyér, valamint a krumplipüré. Iszom egy nagy pohár vizet minden étkezés. Ezt a lendületet jóllakottság sokat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here