Hogyan lehet azonnal enyhíti a fájdalmat, gyulladást az ízületek és a hát

0
554
Hogyan lehet azonnal enyhíti a fájdalmat, gyulladást az ízületek és a hát

Néha az ízületek fájnak az erőfeszítés után, a pihenés pedig elegendő a helyreállításhoz. Bizonyos esetekben, van kopás a porc, szalagok, valamint a funkció elvesztése ízületi folyadék. Ezután az ízületek hosszú ideig fájnak, megfelelő táplálkozásra van szükségük.Az ízület egy csukló, két vagy több csont rugalmas helye, amelyek megérintik egymást, ami a test egy bizonyos részének mozgatására szolgál. Az ízület két ízületi felületből áll, amelyeket porc borít. Az egyik felületet az ízületi fejnek nevezik, a másik pedig az ízületi fossa.

A következő rész az ízületi kapszula

A következő rész az ízületi kapszulaAmely bezárja az ízületet, és erősíti a szalagokat. Belülről egy szinoviális réteggel van bélelve, amely szinoviális folyadékot termel, amely enyhíti a súrlódást, táplálja az ízületi porcot.A porc egy kötőszövet, amely kondrocitákból, kollagénből, rugalmas rostokból és intercelluláris anyagból áll, és lefedi a csontok ízületi végeit. A porc szerkezetét folyamatosan újjáépítik, ezzel a mechanizmussal a sérült porcot javítják.

Ha a rá helyezett terhelés nagyobb, mint a regeneratív képességek, károsodás következik be, ami a magasságának csökkenésével, néha a csontig, amely fájdalommal reagál rá. 40 után. az életkorral csökken a porc ellenállása,a porcos réteg pedig vékonyabbá válik. Azonban már nem igaz, hogy ez egy olyan betegség, amely csak az öregséghez kapcsolódik. A fiatalabb betegek nem kivétel, ez elsősorban az ízületek túlterhelésének köszönhető sportolás közben.

Az Arthrosis egy hosszú távú, lassan fejlődő ízületi betegség, amely az ízületi porc kopásán alapul. Mi a közös  Az emberi testben körülbelül 400 ízület van. A közös mint például a térd, csípő, csukló megfelel a két csont közötti találkozásnak: lehetővé teszi mindkettő összekapcsolását, de egymáshoz viszonyított mobilitást is.Ízületek nélkül nincs mozgás.Az Inserm és az Ensemble contre les Rheumatismes számára 2016 októberében végzett les et les rheumatisms Ifop felmérés szerint a francia emberek 93% a már ízületi fájdalomtól szenvedett.

Franciaországban 2 felnőtt közül 1-nek van ízületi fájdalma ez a fájdalom 3 fiatalból 1-et érint.Nevezetesen: görögül az arthron szó az ízületekre utal. Ez az oka annak, hogy a legtöbb ízületi betegség ízületi gyulladás, arthrosis, polyarthritis tartalmazza az artr szótagot.Ízületi fájdalom: osteoarthritis és ízületi gyulladás.Osteoarthritis vagy osteoarthritis ember szenved osteoarthritisben a 65 év feletti emberek 65% – át érinti ez az ízületi betegség amelyet a porc progresszív pusztulása jellemez.

Az ízületi fájdalom amely a fizikai erőfeszítéssel romlik

Az ízületi fájdalom amely a fizikai erőfeszítéssel romlikNyugalomban csökken.Ízületi merevség-különösen, ha felébreds.Az ízületek deformációja különösen az ujjak és a térdek.Duzzanat, bőrpír, ropogás az ízületeknél.A gerinc Osteoarthritis a leggyakoribb a 65-75 éves korcsoportban ; az ujjak osteoarthritis a második leggyakoribb lokalizáció az esetek 60% – A, és visszafordíthatatlan deformációkat eredményez a térd és a csípő osteoarthritis a 65-75 éves emberek 30% át, illetve 10% – át érinti.

Az ízületi gyulladás az ízületek gyulladásos betegsége. Az ízületi gyulladás számos formája létezik fertőző oka lehet szeptikus ízületi gyulladásról beszélünk, autoimmun például rheumatoid arthritis, szisztémás lupus erythematosus vagy spondylitis vagy metabolikus például köszvény.Az ízületi gyulladás minden formájára jellemző tünetek.Fájdalmas ízületek nyugalomban; a fájdalmat kissé enyhíti a fizikai aktivitás.

Az ízületek merevsége reggel,Vörös, duzzadt és forró ízületek.Fájdalmas ízületek az éjszaka végén ami néha éjszakai ébredéseket is okoz.Az ízületi gyulladás által leginkább érintett ízületek a kezek és a lábak.Ízületi fájdalom: egyéb lehetséges okok.A generalizált szkleroderma ritka betegség, amely az országtól függően 1300-ból 1-5000 embert érint. A bőr keményedése jellemzi, amely elérheti a belső szerveket és ízületeket is.

A szkleroderma elsősorban a 40-50 év közötti nőket 4 nő / 1 férfi érinti.A Sjögren-szindróma egy krónikus betegség, amely akkor fordul elő, amikor az immunrendszer megtámadja és elpusztítja a szervezet szekréciót termelő mirigyeit. Jellemzője izom-és ízületi fájdalom, extrém száj-és szemszárazság, száraz köhögés, fáradtság. A betegek 90 % – a nő.Lyme-kór is okozhat ízületi gyulladás-szerű ízületi fájdalom.

A kullancs által továbbított patológia fáradtsághoz

A kullancs által továbbított patológia fáradtsághozInfluenza tünethez, migrénhez, remegéshez is vezet.Ízületi fájdalom figyelhető meg fibromyalgia, különösen reggel, amikor felébredsz, némi merevség. Ezeket az ízületi fájdalmakat súlyosbítja az erőkifejtés, a hideg, a páratartalom, az érzelmek, az aktivitás fenntartása és az alváshiány ; a hő és a pihenés kissé megnyugtatja őket choses à savoir sur cette souplesse extrême des articulationsLes douleurs peuvent apparaître dans une articulation ou plusieurs et être symétriques ou asymétriques.

Les douleurs articulaires provoquées par l’arthrose sont par exemple plus fortes le matin et ont tendance à diminuer lorsque le corps est.Les causes des douleurs articulaires sont multiples. Les douleurs surviennent souvent après des blessures aigues, lors d`instabilité de l`articulation due à des blessures ligamentaires ou lors de surentraînement voir mauvais entraînement. Des maladies différentes au niveau articulaire ainsi que le surpoids se manifestent souvent par des douleurs articulaires.Les maladies inflammatoires articulaires sont.

l`arthrite rhumatisme inflammatoire la dégénérescence liée à l`âge arthrose ou rhumatisme dégénératif les maladies métaboliques.Autres maladies pouvant également être associées à des douleurs articulaires p.ex. infections virales, psoriasis, ostéoporose et beaucoup d`autres.Maladies articulaires dégénératives se manifestant par des douleurs articulaires.Maladies articulaires inflammatoires se manifestant par des douleurs articulaires inflammation de l`articulation de l`épaule, périarthrite scapulo-humérale.

Autres maladies se manifestant par des douleurs articulaires déchirure ou étirement ligamentaire de la cheville, rupture ligamentaire.Il existe plusieurs méthodes pour prévenir ou atténuer les douleurs articulaires. Lors de maladies existantes, il est important de respecter les consignes et le traitement prescrit par le médecin. Il faut toujours convenir de mesures prises soi-même ou supplémentaires avec le médecin.

Quelques conseils généraux lors de douleurs articulaires.Exercice sportif régulier tout en se ménageant, en pratiquant par exemple la natation, le cyclisme ou le walking.musculation, des muscles renforcés protègent les articulations prévenir les blessures et les congestions pendant le sport: bon équipement, s`échauffer, entraînement correct réduire un surpoids éventuel alimentation saine une alimentation riche en vitamines et avec une faible teneur en matières grasses permet une meilleure longévité au cartilage articulaire éviter l`alcool et la nicotine l`alcool peut causer la goutte, la cigarette est un facteur de risque pour l`arthrose.