Folytatódik az ország legnagyobb napenergia,

0
598

A hatalom lett a napenergia egyenesen,

Valamint közvetve Közvetlen konverzió fotovoltaikus eredmény, amely egy adott vegyület, melyet a tevékenység a fény kiadás elektronok, közvetett alapul megszerzése meleget. Egy ügynök az egyenes beszerzés energia a energia a Nap a napelemek. A gyártásához használják, a félvezető anyagok. A félvezető lehet, vezetőképesség, vagy N-típusú jelenléte által okozott egy keveredés a szállító ingyenes elektronok negatív töltés fuvarozó, illetve a P-típusú kapcsolódó létezik egy keveredés a felvétel elektronok, amelyek a félvezetők maradt állásajánlatok az a törvény, mint a pozitív pozitív díj fuvarozók.

A hatalom lett a napenergia egyenesen,

Nagyon köszönöm az épületek, mind a félvezetők alakult ki a felület, köztük a feltételezett P-N shift a spontán potenciális különbség, ahol a félvezető fajta N kijelenti, P negatív. Ha a shift helyét a fény-kvantum, elmúlik a hatalom, hogy az anyag: egy elektron ennek eredményeként a látogatások, hogy egy nagyobb energia szinten is maga mögött hagyva a vákuum, ami működik, mint egy kedvező díj. Mindkét golyó a termelt meghatározott eredményeként diffúzió a különbség potenciálok osztva minden egyéb az elektron ide a helye az N-típusú, a vákuum az ellenkező irányba. Átalakítja ki-ha a cikkel patak fény, ezek a körök sokat, ott van rajta a feszültség, valamint egy zárt, elektromos áramkör mozog keresztül a patak.

A fotovoltaikus cikk képződik, a legtöbb általában egy vékony lemez a monokristályos szilícium, lehet használni polikristályos termék. Haza lemez egyik oldalán a dúsított atomok a trivalens elem, a másik oldalon az atomok pětimocného szempont pl. arzén. Egy négyzet hüvelyk ad egy meglévő mintegy 12 mW milliwatts. Egy négyzetméter napelemek lehet a nyári szezonban dél generál annyi, mint 150 W dc.patak. Annak érdekében, hogy elérje a szükséges feszültség az egyik cikk 0,5 V, amely a napelemek mögött, az extra jelen sikerül csatlakozás mellett minden egyéb. Kombinálásával sokat írni-up egymás mellé, valamint minden egyéb létrehoz egy fotovoltaikus panel.

A méretei egy rövid cikk,

Hogy a 10 × 10 cm-es tulajdonítanak a panelek power 10-től 300 Watt. Közvetett átalakítás alapján megszerző hő kihasználva a napkollektor. A hangsúlyt a gyűjtők elhelyezett hőelemek, hogy átalakítsa meleg árammá. Termoelektromos átalakítás attól függ, hogy az úgynevezett Seebeckově jelenség az áramkör 2 különböző vezetők alakul ki, elektromos áram, ha az ízületek különböző hőmérséklet-szint.

A méretei egy rövid cikk,

Egy egyszerű modul két különböző vezetők, a végén a csatlakozott termel egy termoelektromos rövid cikk. A hatékonyság támaszkodik a jellemzők mind a fémek, amelyek a kábelek készült, valamint a hőmérséklet-különbség a között, hogy a meleg is, hideg van közös. Nagyobb mennyiségű hőelemek megfelelően csatlakozott az úgynevezett termoelektromos generátor. Napelemes vagy napenergia erőművek esik a besorolás a megújuló erőforrás források. Kihasználva a kimeríthetetlen forrás a hatalmat, a napsugárzás, valamint a termelés, a gyümölcs, a zöldség nulla kimeríti. Ennek eredményeként ezek a lakások jelenleg elleni harcban éghajlat módosítás élvezi kiváló népszerűsége.

A fő hátránya az, hogy a költségek miatt a panelek, valamint a működő élet nem is egyenletes haladás, valamint erőfeszítések fokozására őket nyereséges. Ez megkerüli a számos típusú pénzügyi befektetési jutalmakat, vagy a garantált illik költségek villamos energia. Egy szerencsétlen példa a promo napelem vagy fotovillamos atomerőmű a cseh köztársaságban, ahol a befolyása a nem megfelelően kidolgozott jogszabályok ugyanabban az időben váratlan esemény történt napenergia-bumm, vagy egy előre nem látható bumm a napenergia atomerőmű, amely kiváltotta jelentős lökést az energia árak az ügyfelekkel.