A testmozgás egészséges hatása és az alkalmasság

0
1802
A testmozgás egészséges hatása és az alkalmasság

Néha befolyásolja semmi, az idő múlásával pedig minden bizonnyal figyelembe kell venni, de amikor úgy tűnik, mintha a sjukdagarna nagyobb, mint a képzés során a képzési nap, nem csak bosszantó, de ez is hasonlóképpen hatása a tm káros. A kockázat megszerzésének a légzőrendszer fertőzés különböző közt elit profi sportolók, szórakozás hivatásos sportolók, továbbá ülő emberek. Hosszú élettartamú, valamint erőteljes intenzitású fizikai aktivitás kapcsolódik a legnagyobb kockázat, hogy befolyásolja a légúti rendszer húgyúti fertőzés. Valahol a közepén a fenyegetés görbe megtalálható alkalmatlan, valamint az ülő ember. Ők azok, akiknek a leginkább megfizethető kockázata, hogy a betegség azok, amelyek gyakran azonban ritkán, vegyenek részt a fizikai aktivitás közepesen erős.1.

Csak úgy tűnik, hogy a legjobb. A képzés a motionsnivå csökken a kockázata a légzőrendszer húgyúti fertőzések, de elitträning is, a fokozott veszély a fejlődő egy hideg, mint amikor nem gyakorlat nélkül. A maratoni után, már megfigyelhető körülbelül hatszor legvalószínűbb, hogy dolgozzon ki egy légzés, húgyúti fertőzés, mint a reguláris.

A hatást az immunrendszer a súlyemelés

A hatást az immunrendszer a súlyemelésA többség a träningsrelaterade kutatási tanulmány az emberi test immunrendszere elemzi a hatása állóképességi edzés. Van néhány kutatások a súlyzós edzés, ezek azonban meglehetősen kevés száma. Ez alapján a tanulmány, ami valójában történt, az intenzív hatással van a szervezet immunrendszerét összefüggésben gyakorlat elsősorban egyenlő a megfigyelt által a kardió edzés.

Nincs epidemiológiai kutatások a styrketränande, hogy ellenőrizze, ha a muay thai magában foglalja növekedése vagy csökkenése a veszély, a légzőrendszer fertőzés, ha összehasonlítjuk, hogy az egyének nem működik. Ez a legközelebbi, hogy biztosan eljön a hosszú távú tanulmány, amely tartani, hogy az amerikai focista az évben.5, azt találták, hogy azok jelentett extra megfázás során nehéz képzési időtartamok, mint a kontroll csapat. Alapján a tanulmány eredményei, úgy tűnik, hogy az eredmények az immunrendszer az anaerob edzés megfelel egy hasonló mintát, hogy a megfigyelt együtt kardiovaszkuláris edzés.

Gyorsan edzés után megfigyelhető növekedése a száma, leukocita, limfociták, a vér. Ez megduplázódott, mint a normál worths a többi. Ez arra utal, hogy erős reakció az immunrendszer a gyulladásos folyamat. Belül egy ötven százalék egy óra mosogató, hogy a fok a leukocita a vérben lényegesen alacsonyabb, a kettő között 30, valamint 50 % – kal alacsonyabb a rendszeres worths. Ez úgy történik, ugyanúgy, mind a cardio, keménység képzés.

A hatást az immunrendszer visszajelzést, hogy kombinált erőt is állóképességi edzés

A hatást az immunrendszer visszajelzést, hogy kombinált erőt is állóképességi edzésKörül, van egy nagy tanulmány. Ez kell is, több tanulmány, amely a kettő kombinációja képzési módszerek valami sok ember ügyvezető. Kívánja felfedezni, hogy valóban szilárd, vagy ténylegesen, valóban tartós, lehet, hogy a képzés szinte kizárólag az egyik vagy a másik oldalon, hanem az optimális wellness, felhívja egy bizonyos mennyiségű mindketten.

A kutatási tanulmány, amely felajánlotta, arra utal, hogy a különböző genetikai kifejezést aktiválása után egy kemény edzés, amely mind a súlyzós edzés, illetve kardió edzés tartalmazza. A minta ilyen gén expressziós szintje követi a különböző után egyetlen edzés szembe, hogy hogyan érzik magukat, miután egy kemény edzés csak az egyik, vagy a különböző egyéb, sajnálom, de ugyanígy, attól függően, hogy milyen sorrendben helyezze őket a pályán.6, valamint a 7. Hogy ezek a megfigyelt különbségek befolyásolják a fertőzés kockázata a gyakorlat, még mindig érintetlen.

Ahogy öregszünk, amikor a gyakorlat, vagy ha marad a közepén egy hårdträningsperiod nagyon, nagyon elkeserítő. Kisebb sérülések, valamint betegségek, szinte mindig a vonat, de megfelelően hűvös, nem gyakorlat nélkül. Vagy kellene, hogy nem minden esetben. Túl sokan azok a primitív előző évente, nehezebb lesz tartani a haladás, a képzés. A dal több mint egy hétig, vagy még az ágyban, egyszerűen, amikor pont kezdenek, ami egy kis probléma a haladás.

A funkcionális ajánlások annak érdekében, hogy egészséges maradjon, kiegyensúlyozott

A funkcionális ajánlások annak érdekében, hogy egészséges maradjon, kiegyensúlyozottMint az egyik legfontosabb. Hogyan kerüljük el a träningsuppehåll alapján nátha? Ott, sajnos, nem egy pár megközelítések, még itt van a 7 javaslatok voltak bizonyíték-alapú.9-10-lehet, persze, elkapni a hideg, még akkor is, ha mindent jól csinálsz, azonban a kockázat kisebb. Egyes esetekben ez is csökkenti a hossza megvalósítható program az egészségügyi probléma, növeli a gyógyulás folyamatát.

Ez az egyik leghatékonyabb azt jelenti, nyilvánvaló, hogy nem szennyezett. Ez lehet egyszerűbb mondani, mint megtenni, különösen, ha gyerekek is vannak, vagy olyan munka, ahol be hívd fel azzal, hogy más emberek is. Ahhoz, hogy egy tudatos kezdeményezés elkerülése érdekében szoros kapcsolatot egyértelműen beteg emberek egy jó koncepció, ahogy takarítom a kezét, majd tiszta marad dugta magát a szem, ha iszol egy ember, aki köhögött, valamint snorar.

A higiénia általában szükséges. Szappanos víz is elegendő, mégis tiszta kezek rutin alapján. Megszünteti a test fogszuvasodás a szervek. Ez különösen érvényes után nehéz feladat, amely potenciálisan a más emberek király vírusok az ujjait. Ez a mix egy megvalósítható ablak a fertőzés lehet, hogy könnyen, mert a kezdeti állapot.

Kérjük, töltse ki a szénhidrátot. Amikor a hosszú távon is intenzív edzés is szénhidrát diéta terv (30 60 gramm / óra az egész edzés, csökkenti a stressz szintjét növelő hormonális szerek, valamint az anti-inflammatorikus citokinek. Ha a képzés, az elvégzett teljes egészében a post, vagy alacsony-glykogennivåer, azonban szénhidrát fogyasztás az egész gyakorlat, hogy emelje fel a veszélye annak, hogy az immunrendszert, minden bizonnyal sokkal erősebb csökkentette a következő néhány órával később.