A Bajnokságban minden magyar település indulhat,

0
771

Másrészt, az egyesült Királyság példáját azt javasolja,

Hogy az ár, gyártási napenergia atomerőmű folyamatosan csökkenti, illetve lehet, hogy gyorsan eljön az idő, amikor nem lesz szükség bármilyen típusú támogatást. Napelemes erőmű felfedezi a használat, mind a kis távolság beállítások a tetőn a privát lakások, üzletek vagy gyártási létesítmények saját bevitel, akkor is a tartományban energia rendszerek.

Másrészt, az egyesült Királyság példáját azt javasolja,

Módja, hogy használja a napenergi A napenergiát a növények nem lehet szétválasztani, a 2-es típusú abból a szempontból, hogy használja a hatalmát a Napfény. Ezek vagy sokkal kevésbé kiterjedt termikus vagy a koncentráció ereje, manapság elsősorban által használt, a napelem vagy fotovillamos erőmű Hőerőművek használja napelemek, amelyek képesek arra, hogy a napenergia is kihasználja, hogy a hő, a meleg átviteli folyadék. Ez a típus kifejezetten alkalmas otthoni fűtési víz vagy otthon fűtés. Fókusz növény felhasználásával egy tükör, vagy a rendszer tükrök, fejlődő, hogy az étkezés, koncentrálva a napsugárzás a fokális abszorber, így lehet elérni, jelentősen nagyobb a hőmérséklet, mint a korábbi típus.

Ez teszi ezt az energia felhasználható a közvetett átalakítása napsugárzás megfelelő elektromos energiává. A második fajta nukleáris erőmű, ami kezeli ezt a hozzászólást, vagy a feltételezett fotovoltaikus erőmű, amely kihasználja a napenergia hatása, hogy az egyenes konverzió a fény energiát elektromos energiává. Az elv funkció egy napelem vagy fotovillamos erőmű. Mint már említettük, a napelem vagy fotovillamos erőmű használja fel, hogy alakítsa át a napfény a villamosenergia-egy napelem vagy fotovillamos jelenséget.

A napelem vagy fotovillamos panel tartalmaz privát napelemek,

A napelem vagy fotovillamos panel tartalmaz privát napelemek, Amelynek alapja a félvezető dióda. Ez magában foglalja a két réteg příměsových félvezető félvezető kedves P anód, valamint a félvezető-típusú N-katód. Egy réteg N-típusú magában foglalja a túlzott elektronok a réteg O őket, másrészt, a hiánya vagy réteg tartalmaz túlzott pozitívan számlázott “lyukak.” A felületek ezek a félvezetők úgynevezett P-N átmenet, amely lehetőleg továbbítja a meglévő egy utasítás csak. Köszönöm, hogy a leendő gát véd ingyenes shift az elektronok a fordított utasításokat, azaz a réteg N a többlet egyenesen a rétegek P hiánya elektronok. Ezért nem lehetséges, hogy a mix elektronok, lyukak, vagy recombine!

Ez lehetővé teszi, azonban az átmenet az elektronok a fordított előre irányba. A hatás a fotonok a napsugárzás egy fotocella alakult ki a belső fotoelektromos hatás, amely a kristály latticework mindkét réteg az adott le az elektronok, ami miatt a fenti rámutatott tulajdonságait a gyűjti a réteg N, majd a két réteg közt létrehoz egy elektromos feszültség 0.5-0.6 volt. A növekedés a szükséges feszültség lett a sorozat részvétel a magán-cikkek, párhuzamos mix lehet elérni nagyobb létező. A technika, hogy elérje a kívánt értékeket sério-párhuzamos link.

Ahhoz, hogy egy elektron a kristály latticework indul, akkor kellett volna a beeső foton az a minimális teljesítmény, amellyel több, mint a tiltott öv, a szilícium-ez a korlátozás 1.12 eV. A hatalom a fotonok attól függ, hogy a hullámhossz, a sugárzás, az energia 1.12 eV megfelel az infravörös sugárzás egy hullámhosszon 1 105 nm. Sugárzás rövidebb hullámhosszú van elég erő, az ügy fotonok indít a kialakulását egy elektron is külső, a megmaradt energia a kicserélt nemkívánatos meleg.

A termék a fotovoltaikus cellák

A termék a fotovoltaikus cellák Az egyik leggyakrabban használt termék gyártása napelemek jelenleg szilícium. Elektromos tervezés ez az összetevő az átfogó használja, amely egy átfogó műszaki bázis. A vad megtalálható a tisztaság, a 97-99 % – os, ami nem használta ki a villamosmérnöki elegendő. Tisztább, szilícium előállításához szükséges. Abban az esetben, ha a napelemek felhasználása mindkét polikristályos, monokristályos szilícium!.

Polikristályos szilícium létre, kihasználva a kémiai módszerek-pl. Siemensovy megközelítések. Ahhoz képest, monokrystalickému szilícium-termelés sokkal kevésbé drága, a hozzászólások egy magasabb teljesítmény, csökkentett erőt, a sugárzás, a teljesítmény ilyen rövid cikkek mintegy 15-17 %. Monokristályos szilícium által termelt ellenőrzött kondenzációs az olvadás az úgynevezett Czochralského technika. Ami azt illeti, a fotonok a sugárzás nagyobb hullámhosszon szilícium megy keresztül, és nem is hozott. Elméletileg, lehet, hogy a hatalom legfeljebb 50% – a az az esemény, fény, sugárzás, majdnem azonban, hogy worths fele.